Támogass Te is minket az adód 1%-val!

Kedves Barátaink, Támogatóink!


Vészesen közeleg az idei 1%-ok leadásának határideje, sokan már most elkészítik bevallásukat.
Idén is nagyon számítunk Rátok és a támogatásotokra, mert az állatorvosi tartozásunk megint az egekben jár (jelen pillanatban 1,8M Ft), tavasszal még egy költözés is vár ránk, úgyhogy most különösen szükségünk van minden fillérre!


Nagyon fontos, hogy figyeljetek arra, hogy ha kitöltitek a bevallást, akkor megfelelő név és adószám/technikai szám kerüljön a bevallásra!
Név: MACSKAVILÁG ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18211360-1-13


Kérjük nagyon figyeljetek a pontos kitöltésre, mert 2019-ben kevesebb támogatás érkezett, mint a korábbi években, amit pontatlan kitöltés is okozhatott! 😞Nagyon fontos, hogy egyénileg rendelkezzetek (vagy bízzátok meg ezzel könyvelőiteket), mert ha az adóhivatalra bízzátok a rendelkezést, akkor jó eséllyel máshova kerül ez az összeg.


Nektek egy apróság, nekünk lehet hogy egy élet megmentése!


Még egyszer nagyon köszönjük Mindenkinek, aki idén is minket támogat! Hatalmas cicapuszi! 😽😽😽🐾


Egy kis technikai segítség: TÁJÉKOZTATÓ AZ SZJA 1%-ÁNAK FELAJÁNLÁSÁRÓL

Hogy lehet benyújtani a rendelkezést?

A 19EGYSZA jelű nyomtatvány a NAV honlapján (www.nav.gov.hu) közzétett általános nyomtatványkitöltő- és ellenőrző programmal (a továbbiakban: ÁNYK-AbevJava program) 2020. május 20-áig tölthető ki.

Ha rendelkezik „Ügyfélkapuval”, akkor az ÁNYK-AbevJava program segítségével elektronikus úton (meghatalmazott esetén külön megbízás alapján) továbbíthatja a kitöltött 19EGYSZA rendelkező nyilatkozatot a NAV részére 2020. május 20-áig.
Nyomtatványkitöltő 19EGYSZA

Papíralapú benyújtás választásakor a kitöltött, kinyomtatott nyomtatványt kell lezárt postai borítékban, személyesen benyújtania vagy postán feladnia a NAV részére 2020. május 20-áig.

A NAV honlapjáról (www.nav.gov.hu) és a www.magyarorszag.hu oldalról elérhető webes kitöltő-, ellenőrző program (WebNYK) segítségével is lehetősége van rendelkezni. A program segít a kedvezményezettek kiválasztásában.

A felajánló magánszemély a rendelkező nyilatkozatot tartalmazó, lezárt borítékot a NAV ügyfélszolgálatán csak személyesen vagy az általa szabályszerűen meghatalmazott személyen keresztül nyújthatja be. Az ügyfélszolgálaton történő eljárás során elengedhetetlen a személyazonosság ellenőrzése. A postán beküldött rendelkező nyilatkozathoz ugyancsak csatolni kell a szabályszerű meghatalmazást, ha azt nem a felajánló magánszemély küldi meg. Az előbbi két esetben meghatalmazás hiányában a rendelkező nyilatkozat érvénytelen lesz. A meghatalmazás elkészítésében segít a NAV honlapján elérhető eseti meghatalmazáshoz készült minta.

Meddig rendelkezhet?

A 2020. május 20-ai határidő jogvesztő. Tehát csak eddig az időpontig rendelkezhet érvényesen személyi jövedelemadója 1+1%-áról.